Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Conny som den 16/4-2010 gick över till den andra sidan. Jag saknar honom stort <3


Du som funnits i livet i bara 18 år, försvann för tidigt

Du försvann från oss alla en dag i april
Ingen kunde förstå att det var sant
Ett år fick jag ha dig i mitt liv, min vän
Och jag är glad att jag hann lära känna dig
Men jag sörjer dig än, lika som många andra du berörde i ditt liv

Conny, jag hoppas du funnit din frid där uppe





Fri vers av Mickan
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickan