Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gick som i dy, det var bara att trampa på och tro att städning av något slag ger nya energier, då kom texten


Nya tankar

När du inte längre kan
När det som egentligen varit
Och du kämpar mot dig själv
När du inte orkar kämpa med dig själv
Då tröttheten blir för mycket

Det finns nya tankar
Du behöver inte söka dem
De finns redan låt dom finnas
Låt tårar komma, och låt kramar komma
Det behöver du nog
Men sök inga tankar
Du behöver nya tankar och dom finns redan
Dom behöver inte sökas

Nu minns jag plötsligt vem jag var
Och jag som är på väg mot den jag är
Och jag gillar det inte, det som jag var
Den är nog den värsta jag mött
Och ändå måste jag omfamna mig själv
Annars dör tiden
Annars rör sig inte klockans exakta kugghjul

Det finns nya tankar
Dom behöver du inte söka
Dom finns där redan
Låt dom tänka
Och bara känn, för där finns inget farligt¨
Det skrämmande är inte känslorna utan avsaknaden av dem

När du inte ser mening
När du glömt dig själv
Och du inte orkar vara du
När du inte längre är kärleksfull mot dig själv
Och du tänker slå på dig själv tills du somnar

Det finns nya tankar
Du behöver inte leta efter dem
De finns redan
Ta emot dom och där finns allt
Sen behöver du inget mer

När du inte kan ta emot kärlek i den form som den kommer
Då ingen kärlek längre orkar vibrera
Och du vill resa dig upp och gå, lämna allt
När du förbannar den morgondag som inte ens hunnit födas
När det inte finns det som du en gång trodde var du




Fri vers av PPQ
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-21 22:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Psykologiskt kunnande på hög nivå. Så vacker/klok inledning på vissa strofer:
det finns nya tankar.
2010-09-22

    vilgot hellros
håller med föregående
2010-09-22

  Suzy med punkterna
Kan känna igen mina tankar och känslor i din text...iallafall dagen idag.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ