Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktumet att jag vill spy

Jag har lust att spy
spy ut galla
på alla de som påverkar mig
som tar min frihet
trycker ner hela mitt jag i leran
och ler ner mot leran som blivit jag
jävla ingenting är vad jag blivit
oformlig och ganska färglös
jag flyter runt
blandas ut med regnvattnet
blir till små smutspartiklar som spolas
ner i en avloppsbrunn
avloppstunnlarna leder till havet
och i havet äts jag upp av små fiskar
med ännu mindre munnar
som öppnas och suger in smutspartiklarna
som är jag
jag är fiskmat
blir till fiskbajs
blir till ingenting
mera än faktumet
att jag vill spy
på alla er




Fri vers (Fri form) av skoskav
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-23 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skoskav
skoskav