Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt huvud snurrar en kompass

Jag har köpt mig en biljett
till valmöjligheternas karusell
och där sitter jag och snurrar
rar och snäll
runt runt runt
som en kompass som mist sina poler
väntar jag på
nya profeter och deras visioner
utan att inse att livet då blir
ett evigt väntande vid stationer




Fri vers av skoskav
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skoskav
skoskav