Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ex...


Trevlig trevligare trevligast

Det blir komplicerat
jag vill ha mer
jag vill ha mindre
hon han hen den det
de finns allihop
och de finns för nära

Det finns för många
och man ska träffa dessa
hon han hen den det
och vara social
vara trevlig
vara trevligare
vara trevligast

Fast att du älskade hen först
fast att jag älskade den först
fast att han älskade dig först
fast att hon älskade mig först
men jag älskar dig nu

Det blir komplicerat
Men vi träffas hela tiden
du och jag
och hon han hen den det
och det måste vara så
och det är trevligt
och det är komplicerat




Fri vers (Fri form) av skoskav
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skoskav
skoskav