Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen

i natt lyser du över den rastlöse 
och orolig kastar sig sömnen
av ditt starka sken

visst är det dragningskraft i din profil
men din lockelse drar ännu mer 
med din gloria hel

´om nära eller långt ifrån´
befinner du dig ändå
inuti en mytomspunnen värld 

vi känner av din intensiva blick 
och det du ger sken av
att stjärnor lockats till din upplysta sal

du har åter sövt en natt
då du vägt ljus i mörker
och drömmar under slöjor lagt  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-23 19:23



Bookmark and Share


  AjBi
Fint beskrivet av en lång natts timmar mot gryning.
2010-10-01

  anits VIP
Mycket vackert, månen förtrollar
2010-09-24

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm månen är verkligen vacker :) Och ditt alster likaså :)
2010-09-23

  Suzy med punkterna
Förtjusligt
2010-09-23

  Miss Mod
En härlig månkomposition!
2010-09-23

  Anya VIP
Vackra bilder över månen!
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP