Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..ego..

..visst är jag det..visst tänker jag på mig själv när jag tvättar dina kläder..visst tänker jag på mig själv när jag tvättar barnens kläder..visst tänker jag på mig själv..när jag städar vårat hus..visst är jag ego när jag sopar trappan..visst är jag ego när jag kör till återvinningen med allt jävla skräp..visst är jag ego när jag tar hand om alla djur och ser till att dom mår bra..joda..visst är jag ego när jag ibland köper en godisbit till mig själv när jag handlat mat till oss..och visst är jag ego när jag vill sova några timmar ibland..visst är jag ego när jag begär att någon ska lyssna på mig..visst är det så..för när jag gör allt det där..mår jag bra..för alla jag gör det för..älskar jag..allt jag gör..gör jag..för att mitt ego växer..när jag tycker att jag är bra..mot andra..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-23 22:24



Bookmark and Share


  aol
bra gillas
2010-09-25

  blaite
Bra
2010-09-24

  Nina Nightwish
Bra, ärligt skrivet:) Men man blir ju ganska trött att vara ego ibland, hehehe mycket som ska fixas...
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP