Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig fantastiskt vackra




rendezvous

ett långt ögonblick där
två par glittrande ögon möts
under tre magiska sekunder

själsfränder för alltid

tacksamma för de tre
trampar de två olika stigar
genom livet som en gång

korsades för alltid

 




Fri vers av SoSk
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk