Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön för Romerna




Gode Gud, led detta folk till barmhärtiga länder.

Föd en ny solidaritet, i ett nytt Europa,

ja skapa solidaritet i hela världen, för människor

ska inte behöva bo i skjul och leta saker

och mat bland de rikas sopor!!

Käre Gud, hjälp oss att hjälpa Romerna,

och alla folk som lider brist på

de grundläggande basbehoven i livet.

 

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-24 00:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin och bra bön !!
2010-09-25

  Anna*
Du har ett gott och varmt hjärta! Fint!
2010-09-24

  lilla t
Ser ut som en modern Fader vår, kanske skulle ha haft den mer allmänton är många grupper som har det svårt, tyvärr.

Käre Gud fader

Käre Gud fader led oss till barmhärtighet
hjälp oss till förståelse
stödj oss till att finna nåd.

Led oss till ett öppet och solidariskt klimat i världen
hjälp oss till insikt
stödj oss i vår utbildning.

Käre Gud, led oss till att efterfölja de mänskliga rättigheterna
för att uppnå en rättvis värld utan förtyck, förföljelse och rashat.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna