Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friday Night by The Darkness

En mycket rak och obehandlad översättning.




Fredag kväll

 

Hallå där!
Kommer du ihåg mig
Jag brukade sitta bredvid dig i skolan
Vi hängav oss åt alla icke schemalagda aktiviteter
Vi var inte särskilt häftiga

 

Måndag cykling
Tisdag gymnastik
Dansa på fredagskvällen
Jag har Bridgeklubb på onsdag
Bågskytte på torsdag
Dansa på fredagskvällen

 

Hallå där!
Skulle du kunna bli kär i mig
Så kär som jag blev i dig
Och fastnar du dig i sådana tankar som jag har
Eller ser du till att du har annat att göra?

 

Måndag rodd
Tisdag badminton
Dansa på fredagskvällen
Jag har pingis på onsdag
Syslöjd på torsdag
Dansa på fredagskvällen
Med dig, dig…

 

Måndag, tisdag
Onsdag, torsdag
Dansa på fredagskvällen
Låt musiken kväva mig
Hela helgen att rädda mig
Dansa på fredagskvällen

 

Se flickan jag avgudar
Dansa på dansgolvet
Dansa på en fredagskväll
Gud, sättet hon rör sig på rör mig
Att skriva dålig poesi
Dansa på fredagskvällen
Med dig.



Övriga genrer (Översättning) av Yheela
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-24 11:55



Bookmark and Share


  PPQ
vilken underbar text
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela