Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suget

Vet inte efter vad...
Vet inte efter vem...
Vet inte varför...




Fri vers av Grubbelmia
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 16:51



Bookmark and Share


  aol
känner igen, bra
2010-11-07

  Fredrik Stillesjö
Hej Grubbelmia!

Så är det ibland. Längtan bort. Hälsar vännen Fredrik
2010-09-24

    Terese Mörtvik
Yup, känner jag igen. Brukar stillas med en chokladbit. ;-)
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia