Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ADHD


motorväg, ditt jävla brus

Jag har en egen motorväg i skallen
Där är trafiken alltid på g
Jag har en motorväg i skallen
och ibland försvinner jag in
In i skallen, ut på motorvägen
Surrandet, surrandet alltid ett jävla surrande
Fortare, Fortare, Snabbt, brus
Vafan kan det aldrig va tyst.




Fri vers av skade
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 16:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Här är en till. Som vet hur det är.
2010-09-24

    Terese Mörtvik
Amen till det, ibland är det så jäkla mycket brus överallt att man inte kan höra sig själv tänka.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

skade