Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man inte orkar.


Förlust

Ibland har jag ingen lust
Målar inte, skriver inte, fotar inte
Min kreativitet är en förlust
Och jag bara sitter här
Jag har en sådan törst
Önska jag var något mer
Men allt är som sagt en förlust
Nu orkar jag inte mer




Fri vers av skade
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-04 17:10



Bookmark and Share


  Quasimodo
Igenkännande för dessa stunder då källan och flödet sinar, men lusten och viljan finns i ådran som väntar!
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

skade