Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin

Ett glas
det pirrar i mina ben
två glas
jag pratar mycket mer
tre glas
Jag fnittrar något så
fyra glas
Jag höjer min ljudnivå

Alla glas efter det, skapar någon slags frihet
Och bara på en timma, har jag hamnat i min dimma

Vin kan göra så, få en på toppnivå
Tack och hej, nu lägger jag mig




Fri vers av skade
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-26 00:26



Bookmark and Share


  Anna*
Låter som en god idé att sova ruset av sig =0)
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

skade