Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång

Det var en gång
jag trodde då
att du och jag
var ett i två

Men tiden gick
och jag insåg
att det var jag
som stod för två

Jag slutar tro
att du var här
Jag skapar ro
för egen själ

24.09.10




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-24 22:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland låter man rimmen få styra texten. Skönt att du låter texten styra om det skall vara rim eller ej.
2012-04-22

  aol
starkt vackert sant,så fin självinsikt
2010-09-24

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fint förmedlad känsla tycker jag.

Jag funderar på ordet ansåg i andra strofen, det passar bra in, men blir osäker på om det egentligen är insåg du menade?
och speciellt:
"Jag skapar ro
för egen själ"
Väldigt vackert komponerat!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP