Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banbrytande glädje

Det är att expandera i en kubisk ekvation. För allt har alltid en start och ett slut. Att ta sig från A till B är lätt, bara man har en nålkompass. Min sitter i djupet av min hjärna och så länge jag har ett mål finner jag en mening. Som när jag tar med mig min systemkamera ut och söker intressanta ting att ta kort på, men det är inte att ha ett mål utan det är att finna målen man ska måla med fotosyntes. Vad jag än finner så kan det skapa glädje och jag älskar detaljer av fart och med små vingar de flyger lätt sin kos. Men alla detaljer har sin charm och oftast finner jag blommor som det intressantaste även om ansikten fascinerar mig en hel del. Trots att jag inte är något vidare på att läsa av mimiken så fascineras jag av det kvinnliga ansiktet om än inte mer av det kvinnliga intellektet, för där i finns många detaljer i olika vackra nyanser. Ja en banbrytande glädje.




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-25 09:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Applåders applåder!
2010-09-25

  Mr Lindemann VIP
Ja, det här att expandera i en kubisk ekvation, var intressant
Sedan går skriften över till att bli en hymn till kvinnan således
lite olika stilar också så

Så bra är väl vi alla när vi ser en kvinna
antingen blir vi till expanderande kubister
eller så blir vi
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren