Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjutfält

Här mitt ut i skogsdungen i mitten av ett

skjutfält sitter jag, ser ut över höga

sanddyner av minnen från avbrända skott.

 

En krigslek mellan människor som lärde sig

att ta död på andra medmänniskor...

vem söker bedrövelsen, oh nej

Jag befinner mig mest här för

att skåda livets slagkraft...

och känna bristen av

människan och det

oljud som följer.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren