Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Euklidisk geometri

Ett starkt magnetfält i min kubiska konstruktion håller mina emotioner i styr och du min vän känns sfärisk utan ett magnetfält. Det är underligt hur det kan figurera så, att du tänker i cirklar och jag i kuber. Jag undrar och det är mycket, hur allt egentligen står till. Jag bedåras av din sammansättning min vän. Du är som en cirkel på vattenytan för jag har aldrig sett en fyrkant bringas till existens trots att jag släppte min kub i vattnet. Trots allt blev det ringar och jag frågade mig själv om jag bara vara en illusion av något som jag bara konstruerat i min egen hjärnbark.




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-25 14:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Du behärskar verkligen språket, riktigt snyggt detta!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren