Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Kärleksvarat



Bevisa för satan
kärleksgråt i natten,

kom hit
i denna natt,

vill kyssa våra drömmar
det vi byggde
din satans galenskap,

värmen
bländad nu,

av mörker
det vi hade,

smärtan
det sticker som fan,

hjärtat
söndertrasat,

vill fan bara
älskar du mig ännu,

vet du
ja detta,

så förbannat onödigt
jag borde dödat dig
o sedan mig,

fått slippa
evig jävlar vila,

nu ser jag ju
lever,

konstant

i skuggan av en dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-25 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth