Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måleri av mig(coprigth)


Regnbågsflickans drömmar

Hon låg i regnet
vilade en ström av längtan,

vi var nakna inför trädens dofter
hade varit i dig,

du kved
kyssar,

eldar
jag tog dig hårt,

bortom all smärta
vi älskade inatt,

regnbågsflickans drömmar

sanna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-26 01:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tjusigt
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth