Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej


Kapad

Jag minns Nu
Jag minns hur allting kändes
Som att nån körde en jävla
machete genom bröstkorgen, rakt in i hjärtat och vred om
Sen dess vet jag att hjärtat bara är en muskel och inget mer

Borensberg
Söndag
Höst
Finns det något mer deprimerande?

Tänk om någon skulle kapa av mina armar
Hela mitt liv skulle vara förstört
Alla saker som jag tagit för givet skulle bara börja sippra ut som levrat blod ifrån stumparna där mina armar en gång suttit

Du var mina armar
Mitt blod
Du vet.




Fri vers av Johan Salberg
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Salberg
Johan Salberg