Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Minnen i snö

Jag lägger mig ner i vintern
Utför mitt arbete fort
Sprider sakta ut mina armar och händer
Och följer noggrant mönstret av snöängeln som du gjort

I kylan finns din värme kvar
Jag känner den intensivt men kort
Och andas försiktigt in resterna
Innan minnet av dig för alltid smälts bort




Fri vers (Fri form) av Johan Salberg
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-30 19:07



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fint!
2021-01-31

  stormengudrun VIP
Vackert, jag känner snön under mig:-)
2021-01-31

  Kajan VIP
En fin bild av hågkomst.
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Salberg
Johan Salberg