Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick utan smärta

detta ögonblick - det enda
då jag är helt i harmoni
när det kalla rakbladet
vilar mot underarmen
medan oändlig tid passerar

i nästa finns bara smärtan
den stickande smärtan
sedan blodet - förstås
misslyckandets sorg och
oändlig skam

men nu i denna stund - den enda
då paniken är blott ett diffust minne
ångesten som hopat sig i bröstet
sakta har runnit av

dagen ledde mig hit
hals över huvud
tvingat fingrarna kräkas
slitit kläderna i trasor
bara för att kunna -
-
andas
-
andas
-
-

 




Fri vers av SoSk
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-09-27 12:52



Bookmark and Share


  vårflickan
Gillar sättet du skriver på. Känner igen mig själv i det, smärtan som är så stark att den är obefintlig
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

SoSk