Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med infekterad hals


känns som söndag

tror bestämt att solen
trillat ner och
gått sönder
jag
orkar inte se vad som
kommer härnäst
jag vill bara
sova
bort
dig

har tappat räkningen nu
eller kanske glömt
hur man räknar
jag
ser inte längre
dina ord jag ser bara
bokstäverna
du
skriver

osammanhängande meningar
och krav som jag själv
sätter upp
jag tog sönder
min spegel idag
orkade inte med
bilden den visade
jag
ville bara försvinna
ska försvinna
kan man byta skal

min själ och jag
känns så olika vill
skrika bort den
olustiga känslan inom
mig men det
funkar inte

det vet vi båda två
eller alla tre

drunknar i mig själv
och mina
krav
de är det enda
som
återstår
och jag vill bara
försvinna
som jag sa
detta är inte vad jag vill
detta är inte vad jag vill
insidan och utsidan
blir två skilda parter

imorgon är en
ny dag
med samma innehåll
jag ska
lyckas med
vad jag bestämt




Fri vers av soulsistah
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah