Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(nej, jag älskar inte SD, jag älskar människorna)


5.7 procent, hur fan kan detta hänt?

när jag sa att sverige inte hade någon kultur,
då blev ni fan arga
att skriva sverige med enbart versaler är en styggelse i sig,
haha.

men åh, jag är ju så trött på er
jag älskar er men aldrig att jag förlåter er
för allt ni gjort mot mig och mot alla andra
allt ni gjort är en styggelse i sig, en styggelse mot er själva
och mot livet
varför gjorde ni så? fanns inga andra sätt?
det fanns andra sätt, men inga skäl.

jag kommer aldrig förlåta
mig själv


äsch, förlåt
Sverige
det är ju inte ditt fel, du är bara ett land.





Fri vers av h enaliM
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 22:32



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det handlar om ett stort BEDRÄGERI mot de flesta av de 330.000 som röstade på dem ! Hoppas bara att det blir AVSLÖJAT och att dessa Ondskans Drängar blir lika kortlivade som deras "pysslingar" ,Ny Demokrati , som härjade i landet för flera år sedan, de kom ,också, in i riksdagen, men åkte ut i det följande valet och försvann sedan "ut i kylan".........
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

h enaliM