Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver vindens ljus i ditt hår

Skriver vindens ljus i ditt hår
sakta,

nära
vi älskar nu en dröm,

hösten skriker
du ler,

vi kan allt
om du vill,

vågar
ser,

vet
känner mig i din själ,

våra dagar i gemensam dröm
penetrerade din värme,

ge mig hjärtat nu
hela,

att behålla
tar din kropp,

ditt kön
varmt,

är i dig nu
en spegelbild förångas höst inatt,

hon såg
visste,

ville
sade,

var
nära,

nu en vanlig höstdag
kyssar möts i mörka sängar,

daglig poesi
din längtan,

mina tårar
orden,

bortom orden
vi möts snart,

en stjärna fallen ur en dröm att andas i vår kärlek
randen av en evighet,

din tår
vi kysser nu,

äkta
detta är ju poesi,

en skröna
vild jävlar natt,

jag är i ditt kön
alltet,

vi
drömmarna,
vi ska veta evigheter sanna nu

kom ett blodigt andetag av närhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-28 03:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
ja detta är du Peter, från första bokstav till den sista.
2010-09-29

  poetryGirl
Ler
2010-09-28

  mare VIP
Mycket vacker
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth