Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses med fördel med bred stockholms-musikbranch-ton för bästa känsla...


Dagens komposition

 

Basen tar täten
dummar
humoristiskt
taktfast
men mjukt

Rytmsektionen kör oregelbundet
tingel-tangel
Mycket kraschar och symbaler
Småputtrande congas i bakgrunden
Vibrafon

Så tar vi rösterna då...
Lite dialog om ni fattar
fråga-svar typ
Mycket toner
liksom i varandra
oregelbundet

Lite...
kakofoni


i harmoni


Urflippat
gränsöverskridande

Fast ändå kontrollerat
och
...

i samklang




Fri vers av Ki
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-11-25 19:15



Bookmark and Share


    stockhausen
don´t Bogart that..
2005-11-25

  Per Rydberg
Suverän komposition! Kan riktigt se studiofolket framför mig! En rytm som lever genom hela texten. Skulle vara kul att ha fått höra det musikaliska resultatet oxå!
2005-11-25

  Nightngale
just sammanhållning
jag tror "Dagens" blir en hit! .)
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki