Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrafon

 

Träffad av din styrka
vibrerar jag

ger ifrån mig

mjuka toner


Slagen av min genklang
manövrerad ett slag

jag noterar

vilda joner


Hur kan jag låta ljuda
se mig träffas så när
då jag inte vet att sluta vibrera

ser din bomullsrund bjuda
allt jag andas just här
och jag hör hur oktaven skandera

?






Fri vers av Ki
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-11-25 18:34



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
mmmm


Ljuvligt , vackert...

Kraam
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki