Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte skriva in så mycket dikter som jag kan finna i mina små arkiv. Börjar här, denna är alltså från datumet ovan.


13/10- 2008

hösten liksom ler mot mig
ni vet när man är lycklig, när vinden drar och
vantarna är på
man cyklar till nån
nån som man vet gör en lycklig

det är kärlek




Fri vers av lokomotion
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-28 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lokomotion