Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


du

jag hatar att jag lät det gå så långt
månader efter månader
och jag trodde verkligen att
det kunde bli

nåt

det blev det inte
du har henne
jag har ingen
jag är deppig och nere och allt igenom hjärtbrusten
jag lyssnar återigen på BD & Håkans ledsna låtar

jag kommer aldrig komma över dej
jag hatar att se dej & henne i skolan
även om ni inte är bredvid varandra just då
så vet jag




Fri vers av lokomotion
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-20 18:47



Bookmark and Share


  Strösocker
Förstår inte varför det behövde avslutas.
Du är en av få och det gör ont då du slutade prata med mig.
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lokomotion