Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande blick

Om man slutar satsa

så slipper man förlora ...

Men slutar man att riva sig fram,


så blir elden sval ut av ditt eget val ..


Och då är frågan stor om du har någonting kvar.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-28 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob