Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy





Galenskap är inte ett mörkt rum eller en förbannelse.

Det är bara en förstärkt egenskap ..

Alltså en rivande men unik gåva.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-28 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob