Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frosthänder

du blir allt kallare du
det var den tanken jag tänkte igår
när jag mötte dig
och jag vill inte tänka så
inte om dig
som förut var så varm
och målade eldmönster
på min hud
med dina händer




Fri vers av tändsochslocknar
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-11-25 19:54



Bookmark and Share


  Susanna
Värmen kan tyvärr när som helst förvandlas till kyla.
Bra metafor! Härligt "målande" ;)
2005-12-11

  Emmsan..
fint du skriver, vill spara alla dikter i ett album =)
2005-12-06

  kärleksbarn
åh vad fint
och bra känsla!
känner igen den :)
2005-11-25

  Jessica Ewa
Fint! Du skriver i så vackra metaforer! Var stolt över det!
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

tändsochslocknar