Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mistress

jag vaknar av morgonljuset
som flödar in genom de stora fönstrena
känner smaken av gammal fylla
och rök av dina kyssar
i min mun
lägger en svart tröja över ögonen
och bubblar över
av alla fjärilar som flyger runt, runt
för att du ligger i min säng




Fri vers av tändsochslocknar
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 16:25



Bookmark and Share


    hesiro_sankanjo
Oh, härlig känska man får av denna :)
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

tändsochslocknar