Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men våra tårar var rena

vi talade det språk
som endast nyförälskade kan göra
trots att det var länge sedan vår förälskelse falnat
och fallit bort i svarta flagor
alla de som knullat mig
bleknade bort
för jag var åter oskuld

dina händer rörde vid mig för forsta gången
de hade aldrig svärtats ned av dina svek när du rört vid någon annan

våra tårar var rena
och läkte alla förruttnade sår





Fri vers av tändsochslocknar
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-14 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tändsochslocknar