Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från poeten

Du var det enda äkta den kvällen
så ren i dina känslor

Nu är vi konst i dess högsta form
med min hand om din skuldra

Jag var myten om kärleksparet
som påminde dig om en kärlek
så stark
att den fortfarande lyser
till och med efter de älskandes död

Du påminner mig
att jag lovat att sån kärlek finns
Jag svarar att jag inte tror att jag kommer få uppleva den
på väldigt länge

och kanske,
är det just de orden
som får stjärnstoften kring dig
att smulas sönder
rakt ned i plastpåsen med urgröpta granatäpplen

Men jag följer din hand
med mitt sinne
Det känns så skönt
när den träffar huden




Fri vers av tändsochslocknar
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-11-11 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tändsochslocknar