Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en text i all sin enkelhet, lite rosaskimrande eler något enligt PPQ, lite vemod


Dom som är rock n roll

Jag sprang på dom
Dom pratade en del
Men jag förstod inte vad dom sa
Dom var inte alls som du
Inte i närheten av dig

Vart tog dom vägen
Dom som sa vad dom ville
Så som jag vill säga till dig att jag vill ha dig
Få ner dig i min säng, åtminstone för en natt
Jag vill ha dom där som är rock n roll

Dom såg på let´s dance
Jag undrar vad dom gjort med sin konstnärliga själ
Den där själen som ändå måste finnas där
Tacos och en påse chips
Jag tror inte det kan räknas som ett skamligt förslag

Vart tog alla kvinnor vägen, alla dom där som tog
Dom som aldrig bad om ursäkt
Vart tog dom där människorna vägen som vågade fråga
Dom som vågade säga vad dom ville ha
Dom som jag vill ha
Dom som är rock n roll

Jag undrar om dom har en festlig själ
Eller om dom helt har gått upp i att vårda
Kan det vara så att dom måste prata, i stället för att lyssna in
Känna situationen som borde vara så påtaglig att man kan ta på den
Jag tror dom vill gifta sig och aldrig brinna ner igen

Vart tog dom vägen som fortfarande drömde
Dom som längtade efter kropp och blod, minst lika mycket som själ
Dom som hade fantasier, dom som vågade dela drömmar och fantasier
Dom som levde ut
Så som jag vill drömma och fantisera
Så som jag vill ge mig hän och få leva ut med dig
Dom som är som vi, dom som är rock n roll

Jag kommer ihåg dina energier
Du som inte alls är som dom
Redan när jag såg dig ville jag
Och jag ville få dig att vilja
Fast du redan var med på tåget utan att vi sa ett ord
Dom där hotellrummen, trappuppgångarna
Och alla dom där minnena som är dina och mina




Fri vers av PPQ
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-29 08:41



Bookmark and Share


  theloglady
JAG VÅÅÅÅGAR. Lysande!!
2010-10-21

  Suzy med punkterna
Jäklar vad snyggt!
2010-09-29

    vilgot hellros
du är grym
2010-09-29

    Lynx
Gillar temat, i sista strofen fångar du känslan riktigt, riktigt bra.
2010-09-29

  SagaArt VIP
Du är rock´n roll :)
2010-09-29

  Anya VIP
Bra text med flöde som väcker tankar och funderingar!
2010-09-29

    ej medlem längre
Gillar skarpt..
Rymmer mer än bara Rock n roll.
Hör fiolerna tydligt.
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ