Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren till mitt hjärta

Hade glömt att låsa dörren till mitt hjärta.
Du smet in.
Fan!




Fri vers av Lillis
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-11-25 20:23



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Snitsigt!
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lillis

Mina favoriter
grå
Gud låt honom blekna