Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder mig bort


Jag vänder mig om i sängen
varje gång din röst i mitt huvud
uppmanar mig att gråta.
Jag vänder mig bort
och skrattar
mellan tårarna.




Fri vers av Lillis
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-09-14 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillis

Mina favoriter
grå
Gud låt honom blekna