Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt


Vägrar låta mig kättras
av bojor
när jag kan flyga




Fri vers av Lillis
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-01-28 21:25



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
vägrar låta mig fjättras

av någon annans tankar

när jag är fri i min själ
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lillis

Mina favoriter
grå
Gud låt honom blekna