Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent och prydligt ska det va

Känner du
lukten
eller
är du
likgiltig

Hursomhelst
så är
det närsomhelst
som
en av
Ingmar Bergmans
karaktärer
kan ta dig

Låt oss
då hoppas
att han klipper
gräset
först




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-09-30 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan