Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-08-26


Ingen som du

Men du
Vad hände nu
-
Vad sker
När ingen ser
-
Ingen som jag
Aldrig så svag
-
Fanns det
En chans, vem vet
-
Hjulet rullar
Hjärnan snurrar
-
Marken sviktar
Hjärtat gnistrar
-
Orden rasar
Framtiden fasar
-
Längtar svårt
Nederlag hårt
-
I nuet är
Ordet kär
-
För stort att se
Med ögon le
-
Här och nu
Kyssäkta du
-
Minns mig
Jag minns dig
-
Ingen som du
Jag lever här och nu




Fri vers av Phiju
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phiju