Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heliga helhet

Grindarna är öppnade
gräset alltjämt grönt
och nyklippt för gäster
att beträda

fyren är tänd till
sjöfarares räddning

genom grinden stiger
insikterna in, de sedan
länge inbjudna gästerna

de har äntligen bejakat
min trägna inbjudan

avslöjar sin storhet

visar mej helheten med
alla sina trådar och
matematiska formler

den heliga helheten

enkelheten är självklar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-02 11:22



Bookmark and Share


  Ritva
Gillar! Bra innehåll.
2010-10-02

  Catharina Edin VIP
Ja, just så, Ingela!
Du har så många insikter.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP