Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt eget slag



Få fart på din mittpunkt, ditt hjärta.

Förvandla det i ditt bröst, den svulst.

Återfå rytmen, känslan och puls.


En kamp med dig själv, mot dig själv
som endast timmarna kan vinna åt dig.

Vinn … hörde jag någon i det ekande rum säga.


Något i förflutet jag alltid velat ta tillbaka
så hårt att åter få ha.

Att behålla likt förvara från rövaren som tar.


Det finns där så ståtligt under all sten jag bär.
En vacker dag finner jag det igen.

Men inte här …




Fri vers av Broder Jakob
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 00:42



Bookmark and Share


    devotion
"Det finns där så ståtligt under all sten jag bär.
En vacker dag finner jag det igen."

jättefint:)
2010-10-07

  JohannaCarlsson
Åh, den här tyckte jag om. Riktigt bra.
2010-10-03

  JohannaCarlsson
Åh, den här tyckte jag om. Riktigt bra.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob