Direkt översatt till svenska: Jag i honom

Det franska språket kan vara som en sång i sig...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direkt översatt till svenska: Jag i honom

Det franska språket kan vara som en sång i sig...




Moi en lui

 

Mon coeur se promène
Mitt hjärta vandrar
le long de tes cordes
längs dina strängar
Tu joues mon poème
Du spelar min dikt
comme d\'une miséricorde
som av barmhärtighet



Comment l\'écouter
Hur lyss jag till det
ce son qui fait mal?
detta ljud som gör ont
Comment faire sonner
Hur låter jag ljuda
ce bruit si banal?
detta banala oväsen



Pourquoi cette douleur
Varför denna smärta
cette angoisse ici
Denna ångest härvid
si mon seul bonheur
Om min enda lycka
est moi en lui
Är jag i honom
?




Fri vers av Ki
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-11-26 09:58



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
men det gör jag..jättevackert. visst är franskan en sång i sig o dikten är fin, det enda jag inte riktigt begriper är titeln resp slutet, alltså översättningen.
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki