Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är redan sagt

Allt är redan sagt

uttalat och framlagt för dem
som disponerar maktmedlen
prövat och underkastat deras Dom

ingen har ändå lyssnat

ingen har suckat av lättnad
eller känt axlarnas lätthet
då förklaringen lyft av dem alla bördor

ingen kommer att lyssna på mej

ty jag är bara ännu en förryckt
Messias-wannabee som tror att
jag kan frälsa världen

ja så är det kanske

men jag klättrar ändå som förr
upp på taken och ropar ut mitt budskap

det är sista gången nu

svindeln kom plötsligt, och jag föll
det var åsynen, åhörandet
av orden, av alla ord samtidigt

utan ursäkt eller förbarmande
bara orden,i sin ursprungliga
betydelse. alla kastades de mot mig
varpå de upphöde och deras
betydelse utplånades

nu, när allt redan är sagt
behövs de inte längre




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-03 15:18



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Fantastisk text, och vilken vacker bild - som harmonierar så fint -
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP