Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reviderad




vem du än är (eller var)


om natten iaktar du mig
lutad över min kropp
följer du mina drömmar

du spänner syret
mellan klyftor 
i spunnet mörker

vem du än är (eller var)

kvar dröjer sig en svag doft
en lätt beröring över min kind

själv drar du dig långsamt bort
lämnad åt dina egna drömmar  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-10 21:03



Bookmark and Share


  AjBi
Vackert... skyddsängeln kanske!?
2010-11-21

  Kalle.O
Drömskt vackert!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP