Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelets teater





Bara för att han trycker ner dig i skiten
så behöver han inte vara din fiende.

Bara för att för att hon drar upp dig ur den
så behöver inte hon vara din vän.


Det är bara du som kan dela ut priset
för rollerna dem spelar...




Fri vers av Broder Jakob
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob