Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att angöra ett mörker inom ramen av din dröm inattens hetta

Varat
skriver ned en existens i blod,

vi sitter
varma,

nya
döda ögon syr en dröm av havet i din fitta,

vågor sköljer dammet rent
när,

en injektion av smärtans kärlek nu
gråt ej för helvete,

offer
truismens klagan flyr,

eldar i ett regn
hunger,

dina skrik
vanvettet,

du rycker
abstinent gryning,

vart är vi nu då
letar liv inatt,

ser skuggan av en gårdag,
en oskuld somnar

vild förtvivlan i ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-04 01:12



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Peter

Mvh
2010-10-04

  poetryGirl
hmmm, den sjättre raden kanske lite...du vet
2010-10-04

  Vortex
Det er skarpe bilder du skaper, min gode herre. Det stikker og klør av ubehag gjennom hele teksten. Uhemmet realistisk og hardt, tanke- og følelsesvekkende. Stor kraft i hvert eneste ord, og utformingen er mesterlig i mine øyne. Et solid arbeid.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth