Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara


ensamt känns att vara
och finna en väg hem
utan din högteknologi
som spelar ett täcke över min
knäckta själ


under gatulyktan, vi går
jag går hem
när jag är med dig
jag dansar till en annan melodi
inpluggad i kärleken
där sången är fri


min frid är att vara
med tankar att skapa




Fri vers av abbe nilsson
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-11-26 13:38



Bookmark and Share


  Neal
Schysst Anders, inpluggad i kärleken.
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson